Merken loungesets

Loungesets zijn er van tal van verschillende merken. Hier kunt u de verschillende merken bekijken. Op basis daarvan kun u zien welk loungeset het best bij u past. We bespreken Garden Impressions, 4 Seasons Outdoor, Castle Line en andere populaire merken.

Loungesets van verschillende merken

Steeds meer merken en verschillende loungesets zijn er te vinden. Mogelijk ziet u door de bomen het bos niet meer en bent u benieuwd naar de verschillen. Hier kunt u een aantal merken terugvinden en op basis daarvan ontdekken waar uw voorkeur wat betreft loungesets ligt.

4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor is tuinmeubilair dat verkrijgbaar is in Nederland en België. Bijzonder aan het tuinmeubilair is dat het gemaakt is met weerbestendige materialen, daarnaast is er nauwelijks onderhoud aan het materiaal nodig. 4 Seasons Outdoor kan op deze manier verzekeren dat u heerlijk van de zon kan genieten. U hoeft zich daar geen zorgen meer om te maken. 4 Seasons Outdoor is een merk dat met verschillende soorten materialen werkt. In het begin was 4 Seasons Outdoor vooral bekend door het prachtige teakhout waar men gebruik van maakte, later ontwikkelde 4 Seasons Outdoor speciaal Hularo Wicker. Hularo Wicker is vlechtwerk dat van synthetisch materiaal is gemaakt en uw tuinmeubilair daardoor uitstekend kan beschermen tegen verschillende weersinvloeden. Het vlechtwerk is van speciaal kunststof gemaakt en kan daardoor goed tegen verschillende weersomstandigheden, zoals extreme zon of vocht. Het materiaal zal niet verrotten en kan niet verkleuren als het langdurig blootgesteld wordt aan licht. Het vlechtwerk dat voor loungesets en ander tuinmeubilair gebruikt wordt, wordt gemaakt met de hand in Indonesië. Daar bevinden zich vakmensen die het vlechtwerk op de mooist mogelijke manier samenstellen. Zo ontstaat er tuinmeubilair waar u ten volste van kunt gaan genieten, het gehele jaar door. Om de kwaliteit van gebruikte materialen kracht bij te zetten, wordt er standaard 10 jaar garantie op het vlechtwerk gegeven en geldt er een algemene garantie van 3 jaar.

Castle Line

Castle Line is een merk dat zich bezighoudt met tuinmeubels en loungesets in verschillende soorten. Bij Castle Line ziet u dit terug door onder andere de verschillende loungesets zoals deze ontwikkeld zijn. Denk aan combinaties van RVS, aluminium, vlechtwerk en teakhout dat gebruikt wordt. Daarnaast kunt u zien dat er aandacht is besteed aan comfort bij Castle Line, er zijn verschillende soorten ligbedden uitgebracht en er is nagedacht over loungesets waar u samen van kunt genieten. Een Castle Line Breeze loungeset biedt voldoende ruimte voor vijf personen, een Castle Line Barbados loungeset voor 4 of 5 personen. Zo kunt u samen met de familie loungen en genieten van het heerlijke weer. Loungesets zijn bij Castle Line gemakkelijk uit te breiden met extra elementen, zo kan er zitgelegenheid aan meerdere personen worden geboden. Daarnaast is het mogelijk om een voetenbankje bij uw loungeset te schuiven, zo kunt u de benen strekken en heerlijk ontspannen.

Exotan

Exotan is een merk dat bekend staat om de hoge kwaliteit van het tuinmeubilair. Daarnaast geeft het tuinmeubilair een prettig gevoel af, een gevoel van comfort om van te genieten. De loungesets van Exotan zijn samengesteld met textiel dat weerbestendig is en soms wordt er prachtig hardhout in de loungesets verwerkt. Bij bijvoorbeeld de Exotan la Vida loungesets kunt u dit prachtige hardhout terugvinden, de bijbehorende sierkussens van dit loungeset zijn los verkrijgbaar. Naast het eucalyptushout is er gewerkt met aluminium dat is voorzien van een speciale poedercoating. Op deze manier is het materiaal uitstekend bestand tegen water en andere weersinvloeden, het is daardoor geen enkel probleem om deze tuinmeubels langdurig buiten te laten staan. Het contrast tussen het eucalyptushout en de aluminium structuur geeft een bijzonder effect, zowel bij moderne als traditionele tuinen past dit goed. Naast de Exotan la Vida serie, zijn er nog veel meer loungesets bij Exotan te vinden. Ieder jaar komt er weer een nieuwe reeks modellen uit.

Flow.

Flow. is een merk dat hip uit de hoek kan komen en daarnaast ook zeer vooruitstrevend is. Het merk is te herkennen aan de prachtige materialen zoals deze gebruikt worden, denk aan krachtig materiaal als Sunbrella en Acryl, ideaal om voor een loungeset te gebruiken. Dit zijn absolute krachtpatsers wanneer het om textiel voor buiten gaat. Naast dit textiel is de kwaliteit van de frames ijzersterk. Meestal wordt er gebruikgemaakt van aluminium frames, dit materiaal is ideaal voor buiten, stevig en niet te zwaar. Zo kunt u de loungesets van Flow. gemakkelijk verschuiven en kunnen ze tegen een stootje. Bent u er bang voor dat uw loungeset nat wordt? Bij de loungesets van Flow. is dat verleden tijd. Water zal als vanzelf van het materiaal glijden en niet absorberen. Ook het zogenaamde quick dry foam levert daar een belangrijke bijdrage aan. Het schuim dat voor de loungesets van Flow. gemaakt is kan namelijk geen water opnemen en zal daardoor snel drogen. Ondanks de eigenschappen van het materiaal wordt het comfort niet vergeten. De materialen voelen zacht aan en prettig op het lichaam. Zo bieden de zittingen voldoende ondersteuning en is een gezonde lichaamshouding gegarandeerd.

Garden Delight

Loungesets van Garden Delight zijn een waar genoegen om in de tuin te zetten. Er wordt in de ontwerpen van Garden Delight onder andere veel aluminium en vlechtwerk verwerkt. Dit heeft te maken met het onderhoudsvrije karakter van dit tuinmeubilair. Door de juiste materialen te combineren kunt u de loungesets buiten laten staan en heeft u er geen omkijken naar. Bij Garden Delight vindt u dan ook loungesets waar u jaren plezier aan gaat beleven, ze zullen niet snel vervelen of beschadigd raken.

Garden Impressions

Garden Impressions is een merk dat over het algemeen bekend staat als een kwalitatief hoogwaardig merk. Door de populariteit van deze tuinmeubels, zijn er de laatste jaren steeds meer tuinmeubels ontworpen. Ook is Garden Impressions bezig geweest met loungesets, bijvoorbeeld de Garden Impressions York hoekbank is daar een goed voorbeeld van. Zeer comfortabel en eigenlijk heeft u geen omkijken naar dit tuinmeubilair.