Afleveringswijze

Afleveringswijze – Bezorging met eigen bezorgdienst
Zodra u een bestelling plaatst nemen wij op korte termijn contact met u op om een bezorgafspraak te plannen. Zoals u in de klantreviews kunt lezen leveren wij de meubelen op zeer korte termijn, als dit u schikt. Wij leveren élke dag, zelfs op zondag. Bezorgen doen wij graag, alle meubelen worden binnen Nederland GRATIS bezorgd (De waddeneilanden uitgezonderd), meer informatie hierover vindt u op de bezorgpagina.

Zelf afhalen
U kunt de meubelen natuurlijk altijd zelf afhalen. Dit kan tijdens onderstaande openingstijden op onderstaand adres. Wanneer u uw tuinmeubelen wilt afhalen, zetten wij deze uiteraard voor u klaar. Belt u eerst even? Dan hoeft u niet onnodig te wachten.

VOF Latour

Monseigneur Bekkersstraat 7

5397 EJ Lith

Afkoelperiode / Retourrecht
Bij een online bestelling heeft u wettelijk recht op een afkoelperiode van 14 dagen. Vanzelfsprekend krijgt u deze bij ons ook. Na het aanmelden van een retour (binnen 14 dagen) heeft u nog 14 dagen de tijd om de retour te verzorgen. Lees hierover meer op onze retourbeleid pagina.

Garantie
Bij de aankoop van uw tuinmeubelen krijgt u een factuur waar tevens de garantie op vermeld staat. U krijgt de garantie welke de betreffende leverancier/fabrikant of merk biedt. Bijvoorbeeld: bij 4 Seasons Outdoor krijgt u 5 jaar algemene garantie en 10 jaar garantie op het wicker. Wilt u gebruik maken van de garantie? Mail dan naar info@loungeset.com

 

 

Betalingsmogelijkheden:

iDeal: Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw meubelen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij de levering van uw bestelling ontvangt u de factuur welke tevens het garantiebewijs is.
 
Paypal: Met Paypal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw meubelen afrekenen met de zekerheid van Paypal. U rekent af door in te loggen op uw Paypalaccount en direct online af te rekenen. Wanneer u afrekend met Paypal is er een toeslag van 2,5% van toepassing.
 
Onder rembours / betalen bij aflevering: Wanneer u kiest voor de betaalmethode onder rembours betalen kunt u de gekochte artikelen aan onze chauffeur betalen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Bij de levering van uw bestelling ontvangt u de factuur welke tevens het garantiebewijs is.
 
Bancontact Mister Cash: Hét betaalsysteem van Belgie: snel, veilig en betrouwbaar.
 
KBC – CBC: Speciaal bedoeld voor klanten van Belgische banken KBC en CBC
 
SOFORT  Überweisung: Mit SOFORT Überweisung geht das online Bezahlen einfach wie nie!