Retouren en klachtenafhandeling

Retouren

Afkoelperiode / Retourrecht
Bij een online bestelling heeft u wettelijk recht op een afkoelperiode van 14 dagen. Vanzelfsprekend krijgt u deze bij ons ook. Na het aanmelden van een retour (binnen 14 dagen) heeft u nog 14 dagen de tijd om de retour te verzorgen.  Bij het retourneren van een product hoeft u geen geldige reden op te geven. U bepaald zelf of u tevreden bent.

Voorwaarden Retourrecht:

  • Een retour dient altijd vooraf aangemeld te worden. Wanneer u een retour wil aanmelden, kunt u mailen naar info@loungeset.com
  • Het product kan alleen onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden.
  • Afhankelijk van het formaat van het product dat u hebt besteld, dient u het artikel via pakketpost naar ons te verzenden of wordt het artikel bij u thuis opgehaald. Wordt het product thuis opgehaald, dan zitten hier kosten aan verbonden.
  • Na het aanmelden van een retour zullen wij contact met u opnemen omtrent het artikel.

Retourkosten

Retourkosten worden doorgerekend aan de consument, tenzij het product beschadigd is, of wij het verkeerde product hebben geleverd. Wanneer de fout bij ons ligt zullen wij altijd onze verantwoordelijkheid nemen.

Wanneer u het product ontvangt en het product blijkt niet naar uw smaak te zijn, dan mag u het zonder problemen retourneren, binnen deze 14 dagen. Echter, is het product van een dergelijk formaat waardoor wij genoodzaakt zijn zelf het product op te halen, dan zijn de retourkosten dan voor uw rekening. De kosten voor het retourneren van tuinmeubelen zijn 80 euro, deze kosten worden vóór het retourneren aan u doorbelast. Mocht u besluiten het artikel niet aan te nemen bij bezorging, dan worden er 45 euro voorrijkosten in rekening gebracht.

 

Klachtenafhandeling

Garantie

Heeft u onverhoopt een klacht over een artikel en wilt u beroep doen op uw garantie? Stuur ons dan een mail naar info@loungeset.com. Om de klacht in behandeling te nemen hebben wij de volgende info nodig:

  • Om welk artikel gaat het?
  • Een omschrijving van de klacht met daarbij een duidelijke foto ervan
  • Een kopie (foto) van de aankoopnota
  • Uw naam, adres en telefoonnummer waar u het beste op bereikbaar bent

Is het product beschadigd bij aankomst? Meld ons dit direct

Onze bezorgdienst is geïnstrueerd om na het afleveren van de tuinmeubelen deze uitgebreid te controleren op beschadigingen. Mocht u onverhoopt een klacht hebben over onze producten dan lossen wij dit graag voor u op. We vinden het erg vervelend als er wat mis is en wij zelf pas tevreden als u tevreden bent. Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen elke klacht met de grootste aandacht behandelen en naar volle tevredenheid afhandelen. Je moet dit binnen 3 werkdagen na ontvangst aan ons doorgeven. Bij het later doorgeven hiervan kunnen wij hier niet meer de verantwoordelijkheid voor nemen. Meldt een klacht altijd via email naar info@loungeset.com, wanneer mogelijk ontvangen wij hier graag een foto van de klacht bij.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Via ons keurmerk Webwinkelkeur bieden wij ook de mogelijkheid om deze organisatie als klachtenbemiddeling te gebruiken.