4 Seasons Outdoor | Valentine living

0 out of 5

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Beschrijving

4 Seasons Outdoor Valentine

Urenlang zitten en relaxen… dat kunt u opperbest in de Valentine-serie. Door de riante Amerikaanse maatvoering en de gecapitonneerde rugkussens wordt eindeloos genieten gegarandeerd. De Valentine heeft een stijlvolle uitstraling met wickerdraad in de kleur ‘Pure’ en biedt alle luxe en comfort die u zich maar kan wensen. Een bijzonder element van de Valentine-collectie is de sunbed. Deze is uitgebracht in een éénpersoons- en een tweepersoonsvariant. Om heerlijk in weg te dromen op een warme zomerdag óf op een koude winterdag bij de open haard. Alle verschillende onderdelen van de Valentine-serie zijn los verkrijgbaar zodat u naar eigen wens kunt combineren en uitbreiden. De Valentine en de bijbehorende kussens zijn opgewassen tegen alle weersomstandigheden door het gebruik van weersbestendige materialen.

De volgende onderdelen zijn beschikbaar voor deze living set, deze zijn ook te zien op de foto’s: Living chair, 2,5 seater bench, 1 seater sunbed, 2 seater sunbed, love seat, voetenbank voor love seat, voetenbank, coffee table (100 x 100) en coffee table round (ø110) (niet afgebeeld).

De Valentine living set is verkrijgbaar in de kleuren Leaf en Pure.

 

Hebt u interesse in de kleur Leaf van deze set? Deze is nu sterk afgeprijsd in de outlet.

Extra informatie

Omschrijving

Valentine living set. Op de foto's zie je ook de valentine loveseat en de valentine ligbedden.

Kleur

Leaf (Bruin), Provance (gebroken wit), Pure

Merk

4 Seasons Outdoor

Materiaal

All weather kussens, Wicker vlechtwerk

Model

Valentine

Leveringstermijn

Direct leverbaar

Garantie

3 jaar

Garantie op Hularo® wicker

10 jaar

Product informatie

Voor een scherpe prijs, vraag boven in beeld een vrijblijvende offerte aan. Deze verzendt u binnen 1 minuut! De kleur Provance (gebroken wit) is exclusief bij ons verkrijgbaar.

Verzendkosten

Gratis verzending binnen Nederland! (Exclusief waddeneilanden)