4 Seasons Outdoor | Resort

0 out of 5

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Beschrijving

4 Seasons Outdoor Resort

De Resort Serie, weer een prachtig ontwerp van de succesvolle meubelontwerper Hugo de Ruiter. De Resort -serie heeft een strak, duurzaam design met een twitchell bespanning en een roestvrijstalen onderstel. De stoelen, uitgebracht in de kleuren ‘Taupe’ en ‘Anthracite’, zijn heerlijk licht van gewicht maar hebben een uitmuntend zitcomfort. Tevens zijn deze stoelen perfect te combineren met de tafel uit de Continental-serie (afgebeeld op de foto’s) of met één van de andere tafels van Four Seasons Outdoor. Door het gebruik van weersbestendige materialen is de Resort -serie opgewassen tegen alle weersomstandigheden. “Niets is voor eeuwig, maar een vriend voor het leven proberen mijn ontwerpen wel te zijn”, aldus de Ruiter. Aan deze wijze woorden is niets gelogen!

De stoelen met afgeronde armleuningen (afgebeeld op de foto’s) zijn van de Breeze-serie. Ook deze zijn verkrijgbaar in de kleuren ‘Taupe’ en ‘Anthracite’.

Extra informatie

Omschrijving

de Resort serie van 4 Seasons Outdoor heeft een uniek design, ontworpen door Hugo de Ruiter. De Resort is een parel voor elke tuin. De stoelen van de Resort serie zijn stapelbaar.

Kleur

Antraciet, Taupe, Teak

Merk

4 Seasons Outdoor

Model

Resort

Materiaal

RVS, Teak, Textilene

Leveringstermijn

Direct leverbaar

Garantie

3 jaar

Product informatie

Voor een scherpe prijs, vraag boven in beeld een vrijblijvende offerte aan. Deze verzendt u binnen 1 minuut!

Verzendkosten

Gratis verzending binnen Nederland! (Exclusief waddeneilanden)