4 Seasons Outdoor | Madoera living

0 out of 5

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Beschrijving

4 Seasons Outdoor Madoera

Niet alleen een lust voor het oog, de Madoera is ook bijzonder comfortabel. De stoelen en de bank van deze serie geven een aangename ondersteuning voor lichaam, nek en hoofd. Het unieke draaiplateau op de eettafel, ook wel ‘Lazy Susan’ genoemd biedt nog meer gemak en deze is verkrijgbaar in een lage en een hoge uitvoering. Uiteraard kunt u ook kiezen voor diezelfde tafel zonder het draaiplateau. De Madoera-serie is vormgegeven met een zeven millimeter dikke draad in de kleur ‘Colonial’ en afgewerkt met verfijnde bolpootjes. De verschillende onderdelen van de Madoera-serie zijn los te verkrijgen zodat u naar eigen wens kunt combineren en uitbreiden. Door het gebruik van weerbestendige materialen is de Madoera en de bijbehorende kussens resistent tegen alle weersomstandigheden.

De volgende onderdelen zijn beschikbaar voor deze living set, deze zijn ook te zien op de foto’s: Living chair, 2,5 seater bench, coffee table, swivel rocker (niet afgebeeld) en voetenbank (niet afgebeeld).

 

Extra informatie

Omschrijving

Madoera living set. U kunt de set samen stellen zoals u dat wilt. De kussens zijn bij de stoelen inbegrepen

Kleur

Colonial (bruin)

Merk

4 Seasons Outdoor

Model

Madoera living.

Materiaal

All weather kussens, Wicker vlechtwerk

Leveringstermijn

Direct leverbaar

Garantie

3 jaar

Garantie op Hularo® wicker

10 jaar

Product informatie

Voor een scherpe prijs, vraag boven in beeld een vrijblijvende offerte aan. Deze verzend u binnen 1 minuut!

Verzendkosten

Gratis verzending binnen Nederland! (Exclusief waddeneilanden)

Bezorgspecificatie

We hebben een eigen bezorgservice. We plaatsen de tuinmeubelen op de gevraagde plek en nemen het verpakkingsmateriaal mee terug. We bezorgen op afspraak, ook in de avonduren.