4 Seasons Outdoor | Lodge

0 out of 5

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Beschrijving

4 Seasons Outdoor Lodge

De Lodge-serie is uitgebracht in twee verschillende kwaliteitsdraden: een traditioneel verweven patroon in de kleur ‘Pure’ en een combinatie van ronde en platte wickerdraad in de kleur ‘Charcoal’. Bij de compacte Lodge-serie wordt de bestemde ruimte optimaal gebruikt door de geïntegreerde koffietafel in de hoek. Door deze opstelling heeft u ook altijd uw drankje of boek binnen handbereik. De Lodge-serie bestaat uit verschillende elementen die los van elkaar te verkrijgen zijn. Zo kunt u naar eigen wens combineren en uitbreiden. Zowel de sets zelf als de bijbehorende kussens van de Lodge-serie zijn resistent tegen alle weersomstandigheden door het gebruik van weersbestendige materialen.

De volgende onderdelen zijn beschikbaar voor deze hoekbank: Living arm chair, coffee table, footstool, 2 seater right arm & corner table, 3 seater left arm.

Extra informatie

Omschrijving

Lodge hoekbank. U kunt de set samen stellen zoals u dat wilt.

Kleur

Duet Charcoal (donker grijs), Pure

Model

Lodge hoekbank

Materiaal

All weather kussens, Gehard glas, Wicker vlechtwerk

Leveringstermijn

Direct leverbaar

Product informatie

Voor een scherpe prijs, vraag boven in beeld een vrijblijvende offerte aan. Deze verzendt u binnen 1 minuut!

Garantie

3 jaar

Garantie op Hularo® wicker

10 jaar

Bezorgspecificatie

We hebben een eigen bezorgservice. We plaatsen de tuinmeubelen op de gevraagde plek en nemen het verpakkingsmateriaal mee terug. We bezorgen op afspraak, ook in de avonduren.

Verzendkosten

Gratis verzending binnen Nederland! (Exclusief waddeneilanden)