4 Seasons Outdoor | Aspen living set

0 out of 5

  • Beschrijving
  • Extra informatie

Beschrijving

4 Seasons Outdoor Aspen

De Aspen is het lichtgewicht van de 4 Seasons Outdoor collectie. Het is een compacte, tijdloze set met een extra dunne wickerdraad van slechts 2 millimeter in de warme kleur ‘Polyloom’. Dit samen met de ranke, aluminium poten, geeft de Aspen haar zwevende en chique uiterlijk. Door de perfect gevormde, dikke kussens is een ultiem zitcomfort gegarandeerd. De Aspen is modulair en dus naar eigen wens samen te stellen. De verschillende elementen zijn los verkrijgbaar waardoor u eindeloos kunt combineren en uitbreiden. Zowel de set zelf als de bijbehorende kussens van de Aspen-serie zijn resistent tegen alle weersomstandigheden door het gebruik van weersbestendige materialen.
De volgende onderdelen zijn beschikbaar voor deze living set, deze zijn ook te zien op de foto’s: living chair, modular corner, modular center, voetenbank, coffee table, modular corner table.

Extra informatie

Omschrijving

Aspen living. De normale indeling van deze set is: 1 living chair, 2x hoekelement, 1x hoektafel, 2x tussenstuk, 1 coffee tafel en een hoektafel. U kunt de set samen stellen zoals u dat wilt.

Merk

4 Seasons Outdoor

Model

Aspen

Materiaal

All weather kussens, Wicker vlechtwerk

Garantie

3 jaar

Garantie op Hularo® wicker

10 jaar

Product informatie

Voor een scherpe prijs, vraag boven in beeld een vrijblijvende offerte aan. Deze verzendt u binnen 1 minuut!

Verzendkosten

Gratis verzending binnen Nederland! (Exclusief waddeneilanden)

Bezorgspecificatie

We hebben een eigen bezorgservice. We plaatsen de tuinmeubelen op de gevraagde plek en nemen het verpakkingsmateriaal mee terug. We bezorgen op afspraak, ook in de avonduren.