Collectie loungesets 2018 van 4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor is een merk dat bekend staat om de uitstekende kwaliteit van het tuinmeubilair. Ook in 2018 komen er weer verschillende serie van dit prachtige merk uit. Hier kunt u zien wat er zoal beschikbaar is en welke kant het opgaat met 4 Seasons Outdoor. Daarnaast laten we zien wat 4 Seasons Outdoor precies voor merk is.

4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor is een merk dat bekend staat om de robuuste kwaliteit van het tuinmeubilair. Het is een merk dat het belangrijk vindt om de seizoenen te vieren en daarin een bijdrage levert door tuinmeubelen te produceren die uiterst comfortabel zijn. Meubilair waar u heerlijk in kunt zonnen en tegelijk ook tuinmeubilair waarmee u tegen een buitje bestand bent. Niet voor niets is 4 Seasons Outdoor daarom begonnen met de productie van weerbestendige materialen als wicker vlechtwerk, teakhout en textileen. Dit zijn materialen die goed bestand zijn tegen verschillende weertypes. Vervolgens is het voor 4 Seasons Outdoor belangrijk om een uitgebreid assortiment te creëren, zo vindt u bij 4 Seasons Outdoor altijd tuinmeubilair dat in uw tuin past. Het A-merk is een innovatief merk met klasse en dat ziet u terug in alles dat het merk gemaakt heeft.

Naast de kwaliteit van het merk is het ook bijzonder om schoonheid van de ontwerpen te zien. Zo ziet u dat er aandacht is besteed aan het creëren van de designs, het valt op dat er met toonaangevende designers gewerkt is. Naast het comfort en de kwaliteit van het meubilair, zijn ook de afwerking en ergonomische vormen opmerkelijk te noemen. 4 Seasons Outdoor geeft een algemene garantie van 5 jaar en een garantie van 10 jaar op het vlechtwerk. Het maakt niet uit om welke onderdelen van de serie het gaat, ook voor tafels, stoelen en RVS wordt deze garantie gegeven.

Ontwikkeling en innovatie van 4 Seasons Outdoor

Als sinds het begin van 4 Seasons Outdoor is het belangrijk dat de kwaliteit van de bedrijfsvoering hoog blijft. Op deze manier kunnen producten van de hoogste kwaliteit zijn. Om dit te waarborgen werkt 4 Seasons Outdoor nauw samen met onder andere fabrieken in Indonesië. Met deze fabrieken is geen uitdaging te gek en kunnen nieuwe ontwikkelingen snel worden doorgevoerd. Deze manier van werken levert al sinds de eerste jaren een succesvol merk op en heeft zelfs meerdere awards opgeleverd.

Om de productie in indonesië en andere Aziatische landen op orde te houden, werken er onder andere zo’n 7.000 vlechters om de kwaliteit van het materiaal te waarborgen en aan de vraag te voldoen. Ook wordt de kwaliteit van het materiaal in de gaten gehouden, waardoor er tijdens het productieproces zo min mogelijk fouten worden gemaakt en de kwaliteit goed blijft. Tot slot worden de meubels gecontroleerd voor ze naar Europa worden gebracht, een systeem waarmee de kwaliteit gegarandeerd wordt.

4 Seasons Outdoor in 2018

4 Seasons Outdoor is een merk dat enorm vooruitstrevend is. Om deze naam waar te blijven maken, komen er ook in 2018 weer verschillende nieuwe series uit. Denk aan loungesets, tuinsets en tuinstoelen die geïntroduceerd worden. Er is over de kleinste details nagedacht, waardoor de kwaliteit waarschijnlijk nog beter zal zijn dan deze al was.

Naast de kwaliteit spelen ook trends een rol. Een belangrijke trend in 2018 zijn platform loungesets. Platform loungesets zijn loungesets zonder rugleuning, aan de zijkant is er een soort bijzettafeltje aan uw loungeset vastgemaakt. Dit maakt het eenvoudiger om een drankje weg te zetten en geeft een luxe effect aan uw loungeset. Platform loungesets zijn vaak van een frame van aluminium of RVS gemaakt, daarnaast is er vaak met hardhout zoals teakhout of eucalyptushout gewerkt. Dit geeft een warm effect aan het geheel en maakt de luxe uitstraling van deze loungesets helemaal af. Bij 4 Seasons Outdoor zien we verschillende series in deze stijl terug.

We zien dat er bij platform loungesets iets spannender wordt omgesprongen met de materialen die gebruikt zijn. Zo wordt een donker aluminum frame gecombineerd met licht hout, waardoor een mooi contrast ontstaat. Het materiaal is daardoor prominent zichtbaar en er ontstaat een robuuste uitstraling.

Platform loungesets zijn een nieuwe trend en dat zal de komende jaren waarschijnlijk zo blijven. Dit heeft te maken met de frisse uitstraling van platform loungesets, dit spreekt steeds meer mensen aan. Daarnaast spelen merken als 4 Seasons Outdoor daar handig op in en worden er steeds meer verschillende varianten geproduceerd. Zo weet u zeker dat er ook voor uw tuin een passende variant is te vinden.

Teakhout in 2018

In 2018 wordt teakhout steeds meer gecombineerd met elementen van RVS of aluminum. Dit geeft loungesets een robuuste uitstraling en versterkt het contrast. Daarnaast verhoogt dit de duurzaamheid van loungesets en kunt u er daardoor langer van genieten. Aan aluminium of RVS zit nauwelijks onderhoud en in principe hoeft ook teakhout niet onderhouden te worden. Dit heeft te maken met de hoge dichtheid van het hout. Tuinmeubilair dat volledig van teakhout wordt gemaakt zien we in 2018 eigenlijk niet meer terug, tegenwoordig kiest men liever voor tuinmeubilair waarbij een variatie van materialen te zien is.

Wicker in 2018

Ook in 2018 zijn er weer tuinmeubelen van wicker te verkrijgen. We zien echter dat deze trend iets aan het afnemen is, het materiaal wordt vooral voor traditionele tuinen gebruikt. Gelukkig is er een uitstekend alternatief voor wicker en dat noemen ze bij 4 Seasons Outdoor: rope. Rope ziet er natuurlijk uit en geeft een soort retro effect, rope wordt gehecht aan een frame en is daardoor enorm stevig.

4 Seasons Outdoor brengt continu nieuw tuinmeubilair uit. Zo blijft het interessant om deze collectie te volgen en is er altijd iets te vinden dat bij uw tuin past. Zoekt u iets anders? Dan kunt u eventueel een ander merk bekijken. Vergelijkbare merken zijn Exotan, Triniti, Garden Impressions, Flow. en Garden Delight. Ook hier vindt u allerlei verschillende lounge- en tuinsets, er is voor ieder wat wils.