Loungeset kussens opbergen

Wilt u de kussens van uw loungeset opbergen? Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen. Zo kunt u uw kussens wegleggen na een dag in de zon en blijven ze op een beschermende manier opgeslagen. Dit verlengt de levensduur van uw kussens en maakt het mogelijk om ze schoon te houden.

Kussens van loungeset opbergen

Wanneer u nadenkt over het opbergen van kussens, staat u er mogelijk niet bij stil welke mogelijkheden u heeft. U kunt denken aan de volgende oplossingen:

● Opbergbox gebruiken om uw kussens in te doen

Als u tuinkussens in een opbergbox wilt doen, is het mogelijk om de kussens schoon te houden. Daarnaast is dit uiteraard ook heel praktisch, wanneer u kussens nodig heeft kunt u deze direct uit de opbergbox te halen. Zo hoeft u deze niet uit uw schuur of garage te halen en kunt u ze waterdicht bewaren. Vlekken en vocht zijn daardoor verleden tijd.

● Kussens in een tas opbergen

Afhankelijk van het formaat van uw tuinkussens, kunt u ze eventueel ook in een tas opbergen. Zo krijgen vuiligheid en schimmels geen kans, ideaal wanneer u uw kussens mooi wilt houden. Uiteraard kunt u alleen voor uw tuinkussens in een tas kiezen als de kussens gemakkelijk van het tuinmeubilair zijn af te nemen. Als dit niet het geval is zal het lastiger zijn om dit te doen.

● Volledige loungeset afdekken met beschermhoes

Dekt u uw loungeset liever af met een beschermhoes? Dan kunt u naast uw kussens ook de rest van uw loungeset beschermen. Het grote voordeel van een beschermhoes is het feit dat u het materiaal hier volledig mee kunt afdekken. Zo krijgt wind en water geen kans. Zeker wanneer er ook hout in uw loungeset verwerkt zit is het belangrijk om het materiaal optimaal te beschermen. Naast de nodige onderhoudsmiddelen draagt dit namelijk enorm bij aan de levensduur van het materiaal. Prettig aan de beschermhoezen van AeroCover is het feit dat er nog steeds lucht door de beschermhoezen kan. Als er water in een beschermhoes komt kan het er daardoor weer eenvoudig uit. Zo gaat uw loungeset niet stinken door overblijfselen van bedorven water en drogen de kussens volledig op, ook als uw beschermhoes gesloten is.

Opbergbox voor kussens van loungeset gebruiken

Wanneer u uw kussens van het meubilair kunt verwijderen, is het mogelijk om een opbergbox te gebruiken. Zeker in de zomer is dit prettig, zo hoeft u geen loungesethoes aan te brengen en zijn de kussens veilig opgeborgen. Als u voor een opbergbox kiest kunt u onder andere de volgende varianten bestellen:
● Castle Line Lux opbergbox voor kussens

Castle Line is een bekende partij wanneer het om tuinmeubilair gaat. Om de gebruikers van dit tuinmeubilair tegemoet te komen, hebben zij verschillende opbergboxen ontwikkeld. Een voorbeeld van zo’n opbergbox is de Lux kussenbox. De kussenbox is voorzien van handgevlochten vlechtwerk en ziet er daardoor prachtig uit. De opbergbox is volledig waterdicht en daardoor een ideale plek om kussens in te bewaren. Het hoogwaardige materiaal dat voor deze kussenbox gebruikt is, past uitstekend bij de loungeset van Castle Line. Zo weet u zeker dat dit goed bij elkaar past, het staat dan ook niet verkeerd om deze opbergbox in het zicht te zetten.

● Castle Line Lux opbergbox voor kussens in het wit

Deze Castle Line opbergbox is een waterdichte opbergbox voor kussens. Deze variant is volledig in wit vlechtwerk uitgevoerd. Dit ziet er prachtig en opgeruimd uit. Wanneer u deze kussenbox opent ziet u dat er voldoende ruimte is voor uw tuinkussens. De kussenbox sluit netjes af en zal daardoor geen water doorlaten, een garantie waarmee uw tuinkussens droog blijven. Zo wordt u niet teleurgesteld met vochtige kussens als de zon doorbreekt en kunt u direct plaatsnemen. U kunt deze opbergbox in de buurt van uw lounge- of tuinset zetten, het object past namelijk goed bij tuinmeubilair van vlechtwerk en ziet er netjes afgewerkt uit.

● 4 Seasons Outdoor opbergbox

Deze 4 Seasons Outdoor Storage box is uitgevoerd in taupe en beschikt over wielen. Prettig daaraan is dat u uw 4 Seasons Outdoor Storage box als het ware als een koffer kunt verplaatsen. Op deze manier hoeft u niet met uw kussens te sjouwen en heeft u ze direct bij de hand wanneer u ze nodig heeft. 4 Seasons Outdoor is gespecialiseerd in alles dat te maken heeft met tuinmeubilair, met deze opbergbox kunt u goed zien dat zij de gebruikers van tuinmeubilair gevolgd hebben. Door middel van deze opbergbox hoeft u uw tuinkussens namelijk niet meer los in een vochtige schuur te leggen en kunt u uw tuinkussens in bescherming nemen. Zo neemt de levensduur van uw tuinkussens toe en neemt de kans op schimmel en het vasthouden van vocht af. Op de 4 Seasons Outdoor Storage box wordt een standaard garantie van 3 jaar gegeven.

● 4 Seasons Outdoor kussenbox Wales

4 Seasons Outdoor heeft met de Wales kussenbox een bijzondere opbergbox ontwikkeld. De kussenbox is namelijk in exact hetzelfde materiaal als de loungesets van 4 Seasons Outdoor gemaakt. De Wales kussenbox is uitgevoerd in de natuurlijke kleur van vlechtwerk en past daardoor goed bij de natuurlijke kleuren van uw tuin. Door middel van een scharnier is het deksel aan de kussenbox bevestigd, zo is de afsluiting van de opbergbox gegarandeerd. Zo kunt u uw kussens op een nette manier opslaan en zal er geen vocht bij uw kussens komen. Ook als het hard gaat regenen of wanneer het stormt zijn uw kussens daardoor veilig.

● 4 Seasons Outdoor kussenbox Ice

Deze zilvergrijze kussenbox brengt verlichting in uw tuin. De kussenbox ziet er netjes afgewerkt en tegelijk ook verfrissend uit. Dit heeft te maken met de kleur en verfijnde manier waarop het vlechtwerk met de hand is geweven. Omdat 4 Seasons Outdoor trots is op de kwaliteit van het materiaal, wordt er standaard een garantie van 3 jaar op deze kussenbox gegeven. Uiteraard geldt dit ook voor alle andere producten van 4 Seasons Outdoor en met name ook op het tuinmeubilair. Er wordt zelfs een garantie van 10 jaar op het vlechtwerk van dit tuinmeubilair gegeven.