Wicker loungesets

Zoekt u naar loungesets die gemaakt zijn van wicker? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de eigenschappen en de schoonheid van dit materiaal. Wicker loungesets zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en het materiaal is uitermate geschikt voor loungesets. Hier bespreken we de van wicker en ontdekt u welke loungesets er zijn.

Wicker voor loungesets

Wicker is het best te vergelijken met traditioneel vlechtwerk. Oorspronkelijk werd het gemaakt van natuurlijke materialen, wicker is vlechtwerk dat gemaakt is van synthetische materialen. Door de uitstekende eigenschappen van het materiaal, is het veel steviger en kan het beter tegen verschillende weersomstandigheden. Zo is wicker bijna niet kapot te krijgen, zal het niet wegrotten wanneer het nat wordt en kan het uitstekend tegen de felle zon. Dit heeft te maken met het synthetische karakter van het materiaal en de uitvoerige tests die er met het materiaal worden uitgevoerd. Bij wicker kunt u op deze manier zeker zijn van het kleurbehoud, zeker bij de gevestigde merken als 4 Seasons Outdoor.

Wicker en comfort

Wicker is materiaal dat uitermate comfortabel is, het materiaal kan gemakkelijk gewicht dragen en zakt op een comfortabele manier in. Zo voelt het materiaal niet te stug en kunt u er heerlijk in wegzakken. Uiteraard heeft dit ook te maken met de weerbestendige kussens zoals deze bij loungesets van wicker gebruikt worden.

Wicker in combinatie met weerbestendige kussens

Bij de meeste loungesets van wicker vindt u een combinatie met weerbestendige kussens. Deze kussens zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en maken het mogelijk om water af te voeren. Als er een buitje doorbreekt zal water als het ware van de weerbestendige kussens afdruipen, wanneer het zonnetje gaat schijnen droogt het vocht weer snel op. Maakt u geen gebruik van uw loungeset? Dan is het goed om de kussens binnen te brengen, zo kunt u de levensduur van het materiaal garanderen.

Aluminum frame als basis van wicker loungeset

Als basis van een wicker loungeset wordt er in de meeste gevallen voor een aluminum frame gekozen. Door middel van een aluminium frame is het mogelijk om voldoende stevigheid te garanderen. Daarnaast kan wicker op een eenvoudige manier om het aluminum worden gespannen, dit materiaal kan tegen een stootje en zal niet zomaar roesten. Aluminium ondersteunt de weerbestendige eigenschappen van het wicker en zorgt voor een stevige basis.

Wicker van 4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor is waarschijnlijk het populairste merk wanneer we aan wicker denken. 4 Seasons Outdoor is er in geslaagd om een fantastische kwaliteit te realiseren en geeft een garantie van 10 jaar op het wicker. Als er iets kapot is zal het wicker dan ook direct gerepareerd worden. U kunt daardoor langdurig genieten van uw loungeset.

Loungesets van 4 Seasons Outdoor en andere merken met wicker

4 Seasons Outdoor en andere merken hebben verschillende loungesets met wicker ontwikkeld. Enkele voorbeelden:

● 4 Seasons Outdoor Barbados

De 4 Seasons Outdoor Barbados hoekbank is voor iedere tuin een absolute aanvulling. Dit heeft te maken met de natuurlijke tinten waarmee men gewerkt heeft en het wicker. De kleuren en het materiaal zorgen voor een uitstekende harmonie in uw tuin. Daarnaast is deze hoekbank afgemaakt met weerbestendige kussens, in theorie kan deze hoekbank daarom het gehele jaar buiten blijven staan. De kussens worden geleverd in het lichtgrijs en geven daardoor een rustige uitstraling. Naast de garantie van 10 jaar op het wicker wordt er een algemene garantie van 3 jaar op de rest van het materiaal gegeven. Het vlechtwerk van de 4 Seasons Outdoor Barbados serie ziet er robuust uit en geeft bijzondere vormen. Daarnaast biedt dit loungeset een enorm comfort. De 4 Seasons Outdoor Barbados hoekbank is op een modulaire manier opgebouwd, u kunt deze hoekbank daarom zo groot maken als u wilt. Ook is het mogelijk om deze hoekbank met een loungestoel van wicker uit te breiden en kan er een voetenbank van wicker bij het geheel worden geplaatst.

● Garden Impressions Orangebird

Deze Garden Impressions Orangebird hoekbank is een hoekbank die is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Dit maakt het mogelijk om de hoekbank modulair op te bouwen, waardoor er een ideale hoekbank gecreëerd kan worden. Daarnaast is het mogelijk om de hoekbank met een voetenbank aan te vullen. Zo kunt u de voeten strekken wanneer dat nodig is en volledig tot ontspanning komen. U kunt de voetenbank daarnaast ook als koffietafel plaatsen, op dit moment is het raadzaam om het kussen weg te leggen. Al het meubilair uit de Garden Impressions Orangebird serie is van wicker gemaakt, standaard wordt er 2 jaar garantie op het meubilair gegeven. De grijze kleur van het meubilair past thuis in verschillende inrichtingen en is traditioneel te noemen. Dit maakt het mogelijk om langdurig van dit loungeset te genieten, dit design gaat nooit vervelen.

● Garden Delight Jakarta loungeset

Ook Garden Delight werkt met wicker. Dit Garden Delight Jakarta loungeset bestaat uit een hoekbank en een bijbehorende koffietafel met een glasplaat en kussen. Op deze manier kunt u de koffietafel van wicker ook als voetenbank gebruiken. Voor dit loungeset is geborsteld wicker gebruikt, dat geeft een extra apart effect en ziet er natuurlijk uit. Dit materiaal is om een aluminum frame gebracht en zit daardoor strak gespannen. Zo heeft u voldoende support in de rug en ontstaat er een prettige zithouding. Dit loungeset is afgemaakt met weerbestendige kussens, de kussenhoezen beschikken over een rits en kunnen daardoor op ieder moment gewassen worden. Op het wicker en de rest van het materiaal van Garden Delight zit een standaard garantie van 2 jaar. Wanneer u kiest voor dit loungeset, kunt u profiteren van materiaal dat comfortabel is en hoog in kwaliteit. Er is een prettige balans gevonden tussen de stevigheid van kussens en lekker wegzakken om tot rust te komen.

Wicker wordt door steeds meer verschillende merken gebruikt. Zoals u waarschijnlijk al heeft opgemerkt zijn er soms grote prijsverschillen. Het is belangrijk om het materiaal met elkaar te vergelijken, op deze manier weet u zeker dat u de beste koop doet.