Een loungeset van Silvertex

Silvertex is materiaal dat gebruikt wordt voor tuinmeubels, het materiaal is oorspronkelijk afkomstig uit de scheepvaartindustrie. Door de uitstekende eigenschappen van dit materiaal is het goed te gebruiken voor bijvoorbeeld loungesets. Zo kunt u uw loungeset buiten laten staan als het gaat regenen en is het gemakkelijk om dit materiaal schoon te houden.

Wat is Silvertex?

Binnen de scheepvaartindustrie wordt er continu nagedacht over innovatieve materialen waarmee we ons tegen het water kunnen beschermen. Silvertex is een stof die bewerkt is met een speciale coating, waardoor water op een eenvoudig manier zal afstoten. Daarnaast zijn er aan deze stof speciale naden toegevoegd, dat betekent dat het materiaal niet zal lekken. Zo hoeft u zich bij slecht weer geen zorgen te maken en kunt u uw loungeset buiten laten staan. Als het weer opklaart zal een loungeset van Silvertex snel drogen. Dit maakt Silvertex het ideale materiaal om voor een loungeset te gebruiken. Daarnaast is Silvertex ook ideaal om vlekken te voorkomen en als er iets van vuil aan het materiaal hecht kunt u deze vlekken verwijderen. Silvertex is vergelijkbaar met Sunbrella, ook een stof die uitstekend functioneert binnen verschillende weersomstandigheden.

Onderhoud van loungeset met Silvertex

Silvertex is zeer onderhoudsvriendelijk en daardoor een materiaal dat enorm in trek is. Het materiaal kan in principe het gehele jaar buiten blijven en hoeft niet behandeld te worden. Als er na verloop van tijd vuiligheid of schimmels aan het materiaal hechten is het mogelijk om deze te verwijderen met water en eventueel ook een klein beetje zeep.

Loungesets waarin Silvertex verwerkt zit

Wilt u profiteren van de eigenschappen van Silvertex? Dan kunt u kiezen voor tuinmeubilair waarin Silvertex verwerkt zit, met name in loungesets wordt er vaak voor Silvertex gekozen. Bij loungesets is het namelijk belangrijk dat het materiaal tegen een stootje bestand is. Denk naast weersinvloeden ook aan zout water, alcohol, zonnebrandcrème of chloor. Loungesets krijgen veel te verduren en zijn daardoor gebaat bij stevig materiaal zoals Silvertex. In onder andere de volgende loungesets zit Silvertex verwerkt:

● Triniti Vino loungeset met Silvertex

Deze comfortabele hoekbank van Triniti beschikt over een aantal weerbestendige materialen. Uiteraard is er het Silvertex dat aan de buitenkant is aangebracht en het sneldrogende schuim waarmee de kussens zijn samengesteld. Door het sneldrogende schuim kan er geen water in het materiaal blijven zitten en zal dit vanzelf weer wegstromen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over een vreemde geur aan uw loungeset of verrotting van het materiaal. U kunt dit loungeset daardoor het gehele jaar buiten laten staan, dat is geen enkel probleem.

● Triniti Vino premium loungeset met Silvertex

Wanneer u naar een comfortabele hoekbank zoekt is deze variant uit de Vino serie ideaal. Het materiaal is uitstekend bestand tegen weersinvloeden, daardoor is dit loungeset ideaal om in de tuin te gebruiken. Silvertex is binnen deze serie in het donkergrijs uitgevoerd en ziet er daardoor chique uit. Door de donkere kleur warmt het materiaal een kleintje beetje op wanneer het zonnetje doorbreekt, zeker als er een windje is maakt het dit een stuk comfortabeler om op deze loungesets te zitten. Net als bij normale Trinito Vino loungesets is er met sneldrogend schuim gewerkt, zo kan er geen vocht in het tuinmeubilair blijven zitten en krijgt verrotting geen kans.

● Trinito Sofie loungeset met Silvertex

Als u een loungeset zoekt met Silvertex, is deze hoekbank ideaal. Bijzonder aan deze loungesets is de manier waarop het materiaal is aangebracht, doordat het strak tegen een frame zit gedrukt ziet het er kwalitatief goed uit. Daarnaast glimt het materiaal een klein beetje, waardoor een bijzonder en chique effect ontstaat. Ideaal als u Silvertex in een moderne tuin toepast, dat past er namelijk uitstekend bij. Door het Silvertex kunt u er zeker van zijn dat dit tuinmeubilair water zal afstoten en de hoekbank eenvoudig is schoon te houden. Ontstaat er een vlek of hecht vuil zich aan het materiaal? Dan kan dit simpelweg met water worden weggepoetst.

● Garden Delight Lazy loungeset met Silvertex

Platform loungesets zijn ideaal voor in verschillende soorten tuinen. Door het open karakter van deze loungesets voelt u zich minder bekneld tussen de armleuningen. U kunt aan de zijkant van deze loungebank een hapje of drankje neerzetten, zo heeft u uw handen vrij wanneer u de krant of een magazine leest. De aangehechte tafeltjes zijn gemaakt van eucalyptushout en zien er daardoor warm en aantrekkelijk uit. De plateaus geven uw loungeset een verfrissend gevoel, het ziet er net iets speelser uit dan de traditionele loungesets.

Loungeset met Silvertex kopen

Steeds meer merken kiezen voor Silvertex. Dit materiaal heeft de laatste jaren namelijk een behoorlijke naamsbekendheid weten te verwerven en is daardoor enorm populair. Daarnaast zijn er veel gevestigde merken die voor dit materiaal kiezen, waardoor u het onder andere bij 4 Seasons Outdoor, Triniti en Castle Line kunt terugvinden. Door het uitgebreide assortiment van deze merken kunt u allerlei kanten op en is er wat betreft loungesets veel te kiezen. Wilt u dit materiaal van dichtbij bekijken? Dan kunt u zien hoe comfortabel en zacht het voelt. In verschillende showrooms kunt u tuinmeubilair van de gevestigde merken bekijken en uw eigen oordeel geven. Op basis daarvan kunt u beslissen of Silvertex bij u past en kunt u een loungeset met het materiaal bestellen of direct kopen. Bestelt u liever online? Dan kan dat ook, vaak kunt u via een webwinkel bestellen en liggen de verwerkingskosten daardoor lager. Om deze reden vindt u de beste deals vaak via het internet. Vraag online een offerte aan of bestel direct.

Alternatieven voor Silvertex

Het bekendste alternatief voor Silvertex is waarschijnlijk Sunbrella. Sunbrella is een materiaal dat ook binnen de categorie technisch textiel valt. Sunbrella heeft net als Silvertex een aantal fantastische eigenschappen. Zo is dit materiaal prachtig op kleur en zal de zon hier geen verandering in brengen. Daarnaast is het materiaal ook weerbestendig, regen en wind zullen geen invloed op Sunbrella hebben. Zowel Silvertex als Sunbrella komt u tegen bij de gevestigde merken. Ideaal wanneer u waarde hecht aan de kwaliteit van uw buitenmeubilair, bij allebei deze materialen weet u zeker dat het goed zit.